Usluge

Virtualne šetnje

Virtulane šetnje su efektno rješenje prezentacije različitih prostora, jednako dojmljivo se primjenjuju u unutarnjim i vanjskim prostorima, muzejima, dvoranama, izložbama, interijerima kuća, za dočaravanje ugođaja Vašeg restorana, a odlične su i za prikaz hotelskih soba ili apartmana te vanjskih prostora, parkova, perivoja, šetnica, kompleksa bazena i slično.

Posebno su kreirane za prezentaciju na Internetu ili interaktivnom CD-u, ne zahtjevaju instalaciju dodatnih programa, brzo se učitavaju a navigacija virtualnom šetnjom prilagođena je svakome.

Vrlo se lako implementira u Vaše postojeće internetske stranice ili može služiti kao samostalna prezentacija. Kadar koji prikazuju širi je od kadra koje obuhvaća pogled ljudskog oka, te se tako dobiva atratktivan prikaz horizonta kreiran prema Vašim zamislima.

Pogledajte izabrane virtualne šetnje ili posjetite naše partnere koji su ih prepoznali kao najbolji put dočaravanja svoje ponude korisnicima!

VirtualniBjelovar

Virtualni grad jedinstveni je projekt na hrvatskom web-u. Nastao je kao želja da se ljepote stvarnog prostora prezentiraju u virtualnom svijetu Interneta. Uživajte u virtulnim šetnjama...

učitaj stranice

Internet rješenja

Kompletna internet rješenja. Počevši od ideje, definiranja koncepta, dizajna, do programiranja i implementacije sustava za održavanje podataka. Sve na jednom mjestu.

Virtualne brošure

Posebno kreiran dodatak vašim internet stranicama. Omogućuje vrlo efektno virtualno listanje stranica uz cijeli niz dodatnih funkcija. Objavite svoje tiskane materijale na internetu.